fbpx

Necdet Çam Akademi online öğrenim platformuna katıldığınız için teşekkür ederiz. Canlar Eğitim Hizmetleri Yayıncılık ve Tic. Ltd. Şti. (“Necdet Çam Akademi”“biz”“biz”) olarak gizliliğinize saygı duyuyoruz ve sizin hakkınızdaki verileri nasıl topladığımızı, kullandığımızı ve paylaştığımızı anlamanızı istiyoruz. Bu Gizlilik Politikası veri toplama uygulamalarımızı kapsar ve kişisel verilerinizi kullanımınıza erişme, bunları düzeltme veya sınırlandırmaya ilişkin haklarınızı açıklar.

Farklı bir politikaya bağlantı vermediğimiz veya aksini belirtmediğimiz müddetçe, Necdet Çam Akademi web sitesini veya ilgili hizmetleri (“Hizmetler”) ziyaret ettiğinizde veya kullandığınızda bu Gizlilik Politikası geçerlidir.

Hizmetler’i kullanarak bu Gizlilik Politikası’nın şartlarını kabul edersiniz. Bu Gizlilik Politikası’nı veya Hizmetler’i kullanımınızın tabi olduğu başka herhangi bir sözleşmeyi kabul etmiyorsanız Hizmetler’i kullanmamalısınız.

Kişisel Verilerin Korunması, Kullanımı ve Paylaşımı

Necdet Çam Akademi, bilişim sektöründe faaliyet göstermek üzere kurulmuş bir şirket olup; Başta 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu olmak üzere diğer mevzuatlar uyarınca yasaların müsaade ettiği ve ilgili kişilerin izin verdiği ölçüde kişisel verileri gerekli hallerde ve istisna kapsamında olmayan hallerde ilgili kişilerin açık rızaları alınmak kaydıyla kişisel verileri paylaşılmaktadır.

Bu doğrultuda Necdet Çam Akademi sahip olduğu web sayfalarını ziyaret eden kullanıcıların internet üzerinden aktardıkları bilgilerin gizliliğini sağlamak amacıyla şifreleme altyapısını, teknolojik ilerlemeler çerçevesinde sürekli olarak günceller ve sistemleri üzerinde mevcut bilişim sektöründe kabul gören en güvenilir şifreleme metotlarını uygular. Faaliyetleri kapsamında güvenlik tedbirlerimizin etkili olmasını sağlamak amacıyla SSL(Secure Socket Layer) teknolojisi kullanılır ve hassas bilgiler şifreli olarak iletilir. SSL network üzerindeki bilgi transferi sırasında güvenlik ve gizliliğin sağlanması amacıyla geliştirilmiş bir güvenlik protokolüdür. SSL gönderilen bilginin kesinlikle ve sadece doğru adreste deşifre edilebilmesini sağlar. Bilgi gönderilmeden önce otomatik olarak şifrelenir ve sadece doğru alıcı tarafından deşifre edilebilir. Her iki tarafta da doğrulama yapılarak işlemin ve bilginin gizliliği ve bütünlüğü korunur.

Necdet Çam Akademi, emanetçisi olduğu tüm veriyi, uygulama ve sistem mimarisinde kurduğu katmanlı yapıyla güvenli yollardan elde etmekte ve elektronik ortamda güçlü şifreleme standartları aracılığı ile koruma altında tutmaktadır.

Destek hizmetleri almak amacıyla farklı kuruluşlarla çalışılması durumunda, bu firmaların Necdet Çam Akademi’nin gizlilik politikasına ve şartlarına uymaları gizlilik sözleşmeleri veya sözleşmelere konulan gizlilik hükümleri ve ek güvenlik önlemleri ile sağlanmaktadır.

Necdet Çam Akademi, personeli tarafından misafir ve müşteri bilgilerine erişimler, işin yapılabilmesi için gereken en kısıtlı yetki seviyesi ve görevler ayrılığı prensibi esas alınarak düzenlenmektedir.

Necdet Çam Akademi yukarda yer alan faaliyetler kapsamında edindiği bilgileri ilgili kişinin bilgisi ve onayı dahilinde, tedarikçi firmalar ve yasal talepler doğrultusunda resmi kuruluşlarla paylaşmaktadır.

Çerezler (Cookies)

İnternet sitemizi kullanan herkes, misafir, müşteri, kullanıcı veya eğitmen olsun veya olmasın, internet sitemizin işlemesi için gerekli olan, çerez olarak isimlendirilen ve kişisel bilgi içermeyen verilerin elektronik ortamda kayıt altına alınması ve işlenmesini kabul etmiş sayılır. Çerezler, web sayfaları tarafından bilgisayarınıza kaydedilen, ve ilgili web sayfalarının en iyi şekilde gösterilmesine ve düzeltilmesine yardımcı olan küçük metin dosyalarıdır. Necdet Çam Akademi’a ait internet sitelerinde çerezler üzerinde yer alan bilgilerin sizin kişisel kullanıcı bilgilerinizle birleştirilmesini sağlayan ve kimliğinizi veya e-mail adresinizi tespit eden teknolojiler kullanılmamaktadır.

Sorumluluğun Sınırlandırılması

Misafir, Müşteri veya webi ziyaret edenler tarafından Necdet Çam Akademi’ye bildirilen bilgilerin, doğruluğu, onların sorumluluğundadır. Necdet Çam Akademi, bu bilgilerin bu kişilere ait olduğunu ve doğru olduğunu varsaymaktadır.

Necdet Çam Akademi’ye ait web sitesinin kullanımı sırasında herhangi bir performans arızası, hata, eksiklik, kesinti kusur, işletme ve/veya nakilde gecikme, bilgisayar virüsü ve/veya hat ve/veya sistem arızası sonucu ortaya çıkan doğrudan ya da dolaylı zarar, ziyan ve masraflar da dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere hiçbir zarar ve ziyandan, Necdet Çam Akademi ve/veya çalışanları, sorumlu tutulamaz.

Bu internet sitesinde verilen bilgiler, “olduğu gibi”, “mevcut olduğu şekilde” sağlanmaktadırlar. Necdet Çam Akademi, bu bilgilerin doğruluklarını, yeterliliklerini ve eksiksizliklerini garanti etmemekte ve bu bilgilerdeki hatalar ya da eksiklikler nedeniyle sorumluluğu, açık bir şekilde reddetmektedir. Söz konusu bilgilerle üçüncü şahısların haklarının ihlal edilmemesi; mülkiyet, satılabilirlik, belirli bir amaç için uygunluk ve/veya bilgisayar virüsü bulunmamasına ilişkin garantiler dahil ancak bunlarla sınırlı kalmamak kaydıyla, zımnen, açıkça ya da yasal olarak hiçbir garanti vermemektedir.

Gerek bu internet sitesinden bağlantılar verilen sitelerdeki, gerekse de diğer internet sitelerine bağlantıların riski, kullanıcıya aittir.

Necdet Çam Akademi, bu internet sitesinde yer alan bütün ürün ve hizmetleri, sayfaları, bilgileri, görsel unsurları önceden bildirimde bulunmadan değiştirme hakkını saklı tutar.

Bizden e-posta almak istemiyorsanız, size gelen duyurularımızdaki üyelik iptalini kullanabilir ya da bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yer Sağlayıcı : Canlar Eğitim Hizmetleri Yayıncılık ve Tic. Ltd. Şti.
Posta Adresi : Petrol İş Mah. Besimpaşa Sokak İlhan Kardeşler İşhanı No: 4/2 Kartal – İstanbul
Telefon : 0533 160 99 39
Web Adresi : https://www.necdetcamakademi.com